Mega sleva se slevovým kódem MINUS20

Milí zákazníčci,
až do konce týdne si můžete v oddělení MEGA SLEVA ulovit spoustu parádních kousků za super cenu. Stačí zadat slevový kód MINUS20 a všechny už tak zlevněné položky z tohoto oddělení se Vám v košíku zlevní o dalších 20%.
A proč tahle fofr akce? Kdo chodí do našeho obchůdku, dobře ví, že jsme zavalení novými vzory materiálů a nedá se tady pohnout. Chceme to tady mít zase pěkné. Takže prostě všechno musí pryč. A tak sbíráme postupně všechno, co tady je a ještě stále přidáváme kousek po kousku, abychom vám toho nabídli co nejvíce. Doplňovat nové věci budeme určitě minimálně do konce týdne.
V oddělení MEGA SLEVA najdete převážně úplné novinky, které šijeme jen na nafocení a pak nám tady zůstanou, protože jak všichni víte, věci "na sklad" příliš nešijeme. A zbytek věciček, které tady máme, si někdo třeba nevyzvedl nebo mu nesedla velikost, tak jsme si je tady nechali a ušili jiné, na míru. Myslím, že by byla škoda, kdyby na ně tady svítilo sluníčko a zničilo je. To si je raději užijte vy za zvýhodněnou cenu.